танатарец
BE INVISIBLE
НАЈСОВРЕМЕНА ОРТОДОНЦИЈА
Ортодонција за СИТЕ ВОЗРАСТИ
ПРАВИ ЗАБИ ЗА САМО 6 МЕСЕЦИ
ПРАВИ ЗАБИ ЗА САМО 6 МЕСЕЦИ
ЛИНГВАЛНИ (ВНАТРЕШНИ) ПРОТЕЗИ
НИЕ КРЕИРАМЕ УБАВИ НАСМЕВКИ
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Below you will find the CSS for disabling animations on tablet/mobile, enable animation delay on desktop, IE fixes

Tanatarec Office
01

за нас

Специјалистичката ординација по ортодонција “ТАНАТАРЕЦ“ функционира како центар за современа ортодонција и лицева естетика и нуди најширок асортиман на ортодонтски услуги за исправување на забите, коригирање на односот на вилиците и неправилните орални функции… Повеќе

02

Нашата предност

Покрај стандардните типови на метални и керамички протези, ексклузивно, во ординација “ТАНАТАРЕЦ“ е возможно исправување на забите со најестетски, најсовремени и брзи решенија од типот:
Six Month Smiles
6month

Six Month Smiles е револуционерна комбинација на современа ортодонтска техника, естетски сет на сафирни брекети, бели лакови и иновативни методи кои резултираат со нежно и правилно поместување на забите во посакуваната положба со времетраење на терапијата од само 6-9 месеци! Погодни се за пациенти од сите возрасти.

Лингвални протези
lingual_braces-1200x565

Лингвалните (невидливи) протези се лепат на внатрешната страна на забите. Таа е единствена техника за со потполно невидлив пристап да се постигне правилна корекција на кривите заби. Погодни се за пациенти од сите возрасти, а посебно идеални се за оние кои не сакаат да имаат видлива фиксна протеза.

Проѕирни исправувачи
60324830_2343213182624330_7588387710797086720_n

Овој систем се состои од серија проѕирни исправувачи – наречени aligners – кои се создадени преку компјутерска симулација за постепено да ги поместуваат Вашите заби. Техниката на исправување со проѕирни исправувачи претставува најнова технологија во ортодонцијата за брзо и скоро невидливо исправување на забите, без брекети и без жици.

Холивудско исправување

03

Ортодонт

49089564_2161520147443539_3895752005687181312_n
спец. д-р Иван Танатарец
лиценциран ортодонт

Д-р Танатарец е еден од ретките ортодонти во државата кој ги има совладано сите ортодонтски техники и активно ги применува во својата пракса. Тој е целосно посветен на дизајнот, конструкцијата и припремата на апаратите во сите фази, од техника до клиничка пракса - што го прави комплетен ортодонт. Six Month Smile системот, за прв пат го воведува во нашата земја. Веќе неколку години активно работи како ортодонт во Македонија и како визитинг ортодонт во соседните држави. Активно зборува англиски, српско-хрватски и бугарски....Повеќе

0 +
Поставени протези
0 +
Задоволни пациенти
0 +
Позитивни реакции
0 +
Исправени насмевки
04

Зошто да не изберете нас?

Кај нас пристапот на работа е базиран на современата ортодонција како уметност за креирање на здрави, убави и доживотни насмевки!
Современа
Ортодонција

Примена на современа ортодонција со најнови, најсигурни и најбезболни техники на работа кои модерната ортодонција ги нуди.

Искусен
Ортодонт

Д-р ТАНАТАРЕЦ е еден од ретките ортодонти во државата кој ги има совладано сите ортодонтски техники и активно ги применува во својата пракса

Висока
Ефикасност

Висока ефикасност на терапијата. Наш примарен фокус се широки насмевки кои ќе траат засекогаш со перфектно исправени заби. Типот на протезата ќе биде прилагоден според расположливиот буџет на пациентите и животните потреби.

Комплетна
Ортодонција

Д-р ТАНАТАРЕЦ е целосно е посветен на дизајнот, конструкцијата и припремата на апаратите во сите фази, од техника до клиничка пракса – што го прави комплетен ортодонт.

Најнова Технологија
и Опрема

Имплементација на најнова технологија и опрема. Употреба на најсовремен мекоткивен Sirona ласер кој нуди ласерски третман на гингивата, ресичката на усните, експозиција на импактирани (скриени) заби, како и ласерско белеење на забите.

Хигиенска
Контрола

Високи стандарди на хигиенска контрола – Ние сме бескомпромисни кога станува збор за квалитетот на нашата стерилизација и хигиенските услови. Користиме најсовремена опрема за стерилизација се со цел пациентите да бидат максимално заштитени.

05

Препораки

Секогаш се стремиме кон добивање на признанија од нашите пациенти.

Сакајќи невидливо ортодонтско решение се oдлучив да закажам консултативен преглед во специјалистичката ординација “ТАНАТАРЕЦ”. По закажаниот преглед  и дадената соодветна консултација за решението на мојата аномалија, се одлучив за поставување на лингвални протези. За само неколку месеци имав видливи резултати. Супер. Стекнав одличен впечаток за д-р Танатарец и неговиот тим, бидејќи работат исклучително професионално.

Krenar Drala

Прекрасна ординација со неверојатен професионализам. Секој пациент го добива потребното внимание. Ја препорачувам ординацијата на секој што сака квалитет.

Teodora Boseovska

Во специјалистичката ординација по ортодонција Д-Р ТАНАТАРЕЦ, пациентот е секогаш на првото место.

Natali Garabiljevikj

Ви благодарам за се! Пред моето доаѓање во вашата ординација јас бев застрамена од мојата насмевка. А сега … Фиксните протези ми го променија животот и поради тоа јас секогаш ќе го паметам вашиот професионализам и топлото добредојде.

Lindita Akifovska

Поради професијата која што ја работам, важно ми е постојано да имам доктор кој ќе се грижи за моите заби. Поради тоа, од лично искуство, на сите им го препорачувам  д-р Танатарец  и неговиот тим.

Biljana Lukikj

Д-р Танатарец работеше 6 месеци на моите проблематични заби. Голема благодарност до него. Тој е многу нежен и внимателен. Неговата ординација е ултра модерна. Топло ви го препорачувам.

Ivana Lichoska

Веќе две години сум пациентка на д-р Танатарец. Тој е најдобар! Одлични раце и широко познавање во грижата за моите заби. Сега носам сафирни невидливи протези за да ги исправам забите Ја препорачувам неговата услуга со 5 ѕвезди. Неговата стоматолошка асистентка е многу учтива и професионална.

Kristina Markovska

Како родител сум презадоволна од резултатите на ортодонтската терапија со Damon системот кој го користеа моите две деца. Пофалби за стручноста и професионалноста.

Marija Uzunovska

И покрај сложеноста на проблемот со случајот на моето дете, кој не се однесуваше само на забите туку и на положбата на вилиците, крајот на терапијата резултираше со воодушевувачки резултати. Од самиот почеток на терапијата имавме потполна доверба во докторот. Кога денес го гледаме нашето дете, помислуваме што ќе се случеше доколку не започнеше со терапијата на време, бидејќи единствена опција ќе беше операција на вилицата. Ние сме повеќе од задоволни.

Mirjana Kavalinovski

Посетив многу ортодонтски клиники пред да закажам консултативен преглед кај вас. На крај пронајдов ординација која на едно место нуди: професионалност, знаење и посветеност за пациентот. Услугата е феноменална. За секоја пофалба.

Sanja Jovchevska
06

Контакт

Ние ги разбираме Вашите потреби.
КОНТАКТ
  • +389 70 373 675
  • +389 75 373 675
РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-Вторник-Четврток
🕘 09:00 - 17:00

Среда и Петок
🕛 12:00 - 20:00

ЛОКАЦИЈА

Баталјон Стив Наумов 2, (спроти ветеринарно) Битола

Побарајте не
Контакт
  • +389 70 373 675
  • +389 75 373 675
Работно време во Битола

Од Вторник до Петок
09:00 - 19:00

Локација

Баталјон Стив Наумов 2, (спроти ветеринарно) Битола

Побарајте не

Ortodoncija.mk | Copyright © 2019 KDdesign